Vil du have tips til pasning af kaniner? Nogle gange er det lettere at få svar på sine spørgsmål i en video, der forklarer det hele, fremfor på tekst. Derfor har vi samlet nogle af de bedste videoer med tips til pasning af kaniner lige her til dig.

Der findes mange andre videoer i samme serie om pasning af kaniner. Find “Mary E. Cotter” på Youtube for at se dem. Videoerne er på engelsk – til gengæld er Mary E. Cotter en anerkendt amerikansk ekspert i kaniner, så du er i gode hænder hos hende.

Bedste materiale til kaninens toilet

Sådan giver du din kanin massage

Hvor meget pasning kræver en kanin?

8 myter om kaniner

Hvor gammel er min kanin? Se hvordan du vurderer alder på en kanin

Er min kanin en han- eller hunkanin? Sådan ser du forskel på køn.

Sådan giver du din kanin piller

Hvornår er det tid til at aflive min kanin?

Er kaniner natdyr?

Hvordan ved jeg om min kanin er syg?

Skal din kanin have ordnet tænder?

Sådan tager du temperatur på din kanin

Sådan klipper du negle på din kanin

Hjælp, min kanin lugter. Få tips til hvad du kan gøre.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *