Kaninhåndbogen er lavet i samarbejde med danske kaninvenner og udenlandske eksperter. Alt indhold på siden er underbygget af videnskabelige kilder.

Kaninhåndbogen begyndte som et lille hobbyprojekt i 2009, fordi jeg savnede viden om hvordan man holdt fritgående kælekaniner i hjemmet. Al den omfattende viden og research, jeg havde opsamlet på engelsk, ville jeg gerne dele med andre.  Hjemmesiden voksede sig lynhurtigt stor og blev til Danmarks største kaninsite med tilhørende forum samt brevkasse. Vi har været flere frivillige redaktører på websitet, de sociale medier, brevkassen og forummet, men det store behov for vores hjælp voksede sig desværre os over hovedet. Derfor blev forum og de sociale medier lukket ned efter nogle år.  

I dag svarer jeg på spørgsmål så meget som jeg selv har mulighed for og forsøger at vedligeholde websitet bedst muligt. 

Med venlig hilsen

Ursula

Nedenfor ser du mig med Karl, som var min første kælekanin som voksen, og som blev starten på Kaninhåndbogen. Alt hvad jeg havde læst og lært, da jeg som barn/teenager havde kaniner var desværre ikke meget værd.